Torsdag 10/7-08

Nu sker der noget!

 

Hej igen allesammen

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at Diablo3 er blevet annonceret lørdag den 28. juni 2008. Udgivelsesdagen ligger dog så langt fremme i tiden at Blizzard North endnu ikke tør give nogen!!

 

Men det blæser vi på! Diablo3 er på vej. Det er nok for os.

 

Og i den forbindelse forsøger redaktionen at genoplive lysten til at spille Diablo 24/7. Og det tog ikke lang tid. Faktisk blev vores nye site

 

 

vækket til live i den forgangne uge.

 

Vi vil forsøge at lave en tilsvarende god Diablo site hvor du kan hente de oplysninger du skulle have behov for til at få en god oplevelse ud af diablo3. www.diablofan.dk bliver et mix af nye og gamle ting.

 

Sværger du til den sædvanlige Diablo2 vælger du blot denne fra forsiden og du vil komme ind på denne side derfra. Vælger du derimod Diablo3, tja, så åbner der sig nyt omkring Diablo3. Vi vil forsøge at holde dig opdateret omkring indholdet og tænkeprocessen er også allerede gået i gang. Men væbn dig med tålmodighed. Der går lige lidt inden Diablo3-sitet er på plads.

 

Og i den forbindelse nedlægger vi www.d-2.dk.

 

Men bare rolig. Vi fortsætter juli måned ud. Så tilføj allerede nu www.diablofan.dk til dine foretrukne

 

 

 

Søndag 31/12-06

Godt nytår (glædelig bagjul)

 

Alle ønskes hermed et glædelig bagjul og et godt nytår. Gid at Blizzard snart må frigive en ny udgave af Diablo, så livet igen er værd er leve.

Gud bevare danmark & Diablo

 

 

Torsdag 19/10-06 08.00

Historien Bag Diablo

 

Blizzard har udsendt den første af 3 bøger omkring verdenen bag Diablo - "The Sin War - Book One: Birthright".

 

The world was young, then, and only a few knew it as Sanctuary or knew that not only did angels and demons exist, but some of them had caused Sanctuary to be in the first place. The names Inarius, Diablo, Rathma, Mephisto, and Baal -- to name a powerful and often dread few -- had not yet been whispered on mortal lips.

In this simpler time, ignorant of the eternal battle between the High Heavens and the Burning Hells, people struggled and prospered, lived and died. They could not know that even then, the eyes of both immortal sides would soon covet their potential and thus begin a conflict that would spill over into the centuries to come.

And, of all those most terribly ignorant of Sanctuary's awful destiny, Uldyssian Ul-Diomed -- Uldyssian, son of Diomedes -- could be said to have been the most blind. Blind, though he would be himself at the center of what scholars of the world's secret history would come to call the Sin War.

It was not a war in the sense of men-at-arms -- though there were those, too -- but rather a trying, a testing and taking, of souls. A war that would forever eradicate the innocence of Sanctuary and those inhabiting it, changing all, even those not aware.

A war that was both won... and lost...

From the Books of Kalan,
First Tome, Second Leaf

Læs nærmere her

 

 

Søndag 23/7-06 09.38

CD-Keys banned..!!

 

Blizzards egen version af "Judgement Day" har været gennemført i løbet af weekenden. Mere end 30.000 accounts er blevet slettet og mere end 35.000 er midlertidig udelukket. Følgende udmelding er kommet fra Blizzard:
In keeping our aggressive stance on hacks, we have disabled over 30,000 CD-Keys from playing games on Closed Battle.net and permanently closed over 35,000 accounts for using a hack or cheat while playing Diablo II on Battle.net. First time offenders will have their CD-Keys temporarily disabled from playing games on Battle.net for a month and repeat offenders will have their CD-Keys permanently disabled. Repeat offenders will also have a risk of having their CD-Keys permanently disabled from connecting to Battle.net.

Med andre ord: Har du på en eller anden måde snydt enten ved hjælp af bots eller MapHack er du i risikozonen for at være smidt helt ud eller midlertidig udelukket (svarende til 1 måned for folk der har en "ren straffeattest" på Battle.Net).

Og til alle jer der er berørt af dette kan vi kun sige:

Du har valgt at snyde.

Du er blevet opdaget.

Tag konsekvensen!!

Vi opfordrer folk til at starte tråde i forum om hvor synd de syntes det er for dem. Traditionen tro sletter vi alle indkomne mails vedr. dette emne.

 

 

Mandag 18/7-06 19.40

Lag på B.Net

 

I snart 4 uger har det tekniske team fra Blizzard været i gang med at fixe det store problem med Lag i spillene på B.Net. Folk har problemer med at oprette spil, joine spil og bliver kylet af uden forvarsel. Senest udmelding fra Blizzard omkring dette dateres tilbage til 13. juli 2006. Det lyder:
I just wanted to inform you all again that the proper team is still investigating this issue and we will have it resolved as soon as possible. We greatly appreciate all of your patience and I do apologize for any inconvenience.
Med andre ord: Blizzard undskylder og takker for folks tålmodighed. Fine ord der tilsyneladende udmundede i at Blizzard i fredags lukkede alle servere ned for en kort bemærkning.

 Derudover beretter de at en Dupe-metode er blevet lukket samt at "Gmerc-Bugs" ligeldes er fixet. Redaktionen har ikke selv stiftet bekendtskab med Gmerc metoden men eftersom den ikke virker mere ser vi ingen grund til at gå dybere ind i hvad det er for noget.

Konklussionen må være at Blizzard Team stadig arbejder på sagen men at de forhåbentlig nærmer sig en afslutning.

Sidste år i august slettede Blizzard mange tusinde accounts bl.a. for brugen af Maphack. Efter denne auktion fulgte der en LADDER RESET!! Ikke for at spekulere i dette, men tidspunktet for en LADDER RESET er velvalgt i fald af en større udrensning fra Blizzard.

 

 

Søndag 9/7-06 09.40

Ladder Characters

 

Her på redaktionen modtager vi daglige mails omkring ladder characters og specielt om hvornår sæsonen slutter. Lad mig slå een ting fast:

 

 

INGEN VED HVORNÅR SÆSONEN SLUTTER UDOVER BLIZZARD!!

 

 

Vi har opdateret vores ladder char-side med de Oftest Spurgte Spørgsmål (FAQ's). Hermed skal det så lige slås fast een gang til:

 

Mails vedr. LADDER'en bedes fremover rettet til vores forum. Mails tilsendt redaktionen vil blive slettet!!

 

Tjek LADDER CHAR-siden her.

 

 

Torsdag 6/7-06 20.05

Guide - Smite Paladin

 

Jagter du den ultimative char til at smadre de smarte monstre i Hellfire Questen så er her et glimrende forslag til hvordan du opbygger din Paladin.

 

Tjek den ud her.

 

 

 

Torsdag 8/6-06 18.35

Torch trade i Tradewindow

 

 

I nat gennemførte Blizzard en sideserver update som gør det muligt at trade Unique Charms i Tradewindow'et. Dvs. at Hellfire Torch, Annihilus og Gheeds Charm kan trades.

 

Det er unægteligt lidt af en forbedring. Slut med at smide rundt med Torch og Annis på jorden. Så tilsyneladende er der stadig lidt liv at spore i Diablo2 verdenen...!!

 

Tak til Jan Skovshoved for dette tip!

 

 

 

Lørdag 29/4-06 9.15

Nyt Tradehack i omløb

 

 

Tilsyneladende er der kommet en ny funktionsdygtig version af Tradehack som ligeledes blev kendt i både patch 1.09 og 1.10. I sammenligning med forgængerne er denne version mere snu. Ofret bliver narret (visuelt) til at tro at item'et befinder sig i Tradescreen'en. Rent faktisk befinder det sig i Inventory'et.

 

Selv med det sædvanlige trick med at flytte item'et rundt på skærmen kan du ikke beskytte dig imod Tradehack. Er Tradescreen'en først åbnet er der ingen mulighed for bare at lukke handlen af, da hackeren med et spørgsmål vil narre ofret til at trykke på "ENTER". Med denne kommando bliver OK-knappen i Tradescreen'en aktiveret og handlen gennemføres. 

 

Desværre findes der pt. ingen måder at beskytte sig imod dette hack. Der skal herfra opfordres til at være forsigtige at handle med de meget værdifulde ting, medmindre det foregår med en person du har tiltro til.

 

Kilde: InDiablo2.de

 

 

 

Fredag 21/4-06 19.55

Item Updates

 

 

Der er efterhånden gået det meste af et århundrede siden vi har opdateret siden. Her er dog kun tale om meget små og nærmest ubetydelige updates men ikke desto mindre så er de her:

 

Unique Items: Atma's Wail (Stats)

Unique Items: Steedriver (Strength req.)

Unique Items: The Gavel of Pain (Damage)

Unique Items: Demon Limb (Damage)

Unique Items: Snowclash (Range)

 

RuneWords Ladder Only: Death (Range)

RuneWords Ladder Only: Phoenix (updated text)

RuneWords Ladder Only: Insight (Range)

RuneWords : Heart of The Oak (Note)

 

 

 

 

Torsdag 12/1-06 12.40

Diablo som bog!

 

 

Moon of the Spider

Blizzard har udgivet en ny bog (selvf. på engelsk) om Diablo: Moon Of The Spider. Den er skrevet af Richard A Knaak som er en kendt forfatter i det americanske.

Dette er nummer 4 i rækken af noveller som bygger på det faktiske spil, så ideen er som sådan ikke ny. Tjek disse bøger (og andre fra Blizzard) her

 

 

Bogen koster knap 7 dollars + forsendelse og kan købes på www.amazon.com. Nærmere informationer omkring bogen Moon of the Spider kan du finde her.

 

 

 

Lørdag 4/1-06 17.05

Forum mm.

 

 

Brug venligst forumet

Efter at have overstået nytåret stille og roligt for vores vedkommende, er det tid til at kigge lidt fremad. Derfor vil vi gerne opfordre til:

 

1) Brug vores forum til spørgsmål angående spillet!

 

2) Tjek retningslinierne for guides INDEN du indsender dit forslag!

 

3) Hvis DU mener at der er nogle fejlinformationer på siden, så fremsend venligst et bevis på det, så vi kan få det rettet. ("jeg har hørt" dur ikke & "jeg har selv testet med 200 andre, men jeg har ingen data" dur heller ikke)

 

Vi modtager i øjeblikket mellem 3-10 mails om dagen i forbindelse med overstående emner og det er som sådan også ganske fedt. MEN 95% af disse er total irrelevante og svaret findes allerede på siden eller i vores forum. Det går desværre ud over de sidste 5% som er meget relevante.

 

Derfor: Tjek lige en ekstra gang INDEN du fyrer en mail til os - det kunne jo være at svaret allerede findes i forumet eller på siden.

 

Nå....nok om alt det brok. Endnu engang godt nytår til jer alle ;O) Vi ser frem til endnu et år med masser af timer til Diablo2 LoD!!!!!

 

 

 

Lørdag 31/12-05 9.35

Nytår

 

 

 

Godt nytår til alle :O)

På denne snefyldte dag vil vi gerne ønske alle et rigtigt godt nytår.

 

 

Lørdag 24/12-05 9.06

Jul

 

 

Glædelig jul

Thomas og jeg på www.d-2.dk vil hermed gerne ønske alle besøgende her på siden en rigtig glædelig jul. Må gaverne indeholde masser af fedt PC-stuff og må Blizzard snart få fingrene ud og lave Diablo3 ;O) Mvh. John

 

 

 

 

Tirsdag 20/12-05 18.46

HOHOHO

 

 

Diablo og julehygge

Julen nærmer sig med hastige skridt. Folk stresser rundt og køber alt muligt lort, som for det første skal byttes og derefter kommer på udsalg i januar. Anyway julestress eller ej - vi har samlet lidt juleguf fra Blizzard gennem tiderne (Wallpapers + musik) som du kan hygge dig med. Tjek sagerne her

 

 

 

 

Mandag 5/12-05 09.49

ASToGo v. 1.2b

 

 

Få overblik over alle items, runes mm.

Der findes et smart lille program - Arreat Summit To Go, som indeholder alle de forskellige data på Items, RuneWords, Runes. Programmet fylder ikke mere end 1.2 MB og kan hentes her

 

 

 

 

Søndag 4/12-05 11.03

StarCraft Ghost

 

 

Ny StarCraft Ghost Trailer

 

Skulle du undre dig over, hvad Blizzard i øjeblikket arbejder på, har de 2 store projekter:

StarCraft Ghost

 

Blizzard har lige udgivet en ny trailer til StarCraft Ghost, som kan hentes her (fylder 33MB)

 

World Of Warcraft - The Burnning Crusade

 

 

 

 

Tirsdag 15/11-05 09.35

Forum uptime

 

 

The Ancient Forum er på benene!!

 

Det er nu muligt at oprette sig som bruger i vores splinternye forum, venligst stillet til rådighed af vores samarbejdspartner VISU-WORLD. Det er indtil videre kun muligt at oprette tråde i trade-sektionen, men flere muligheder følger snart. Designet vil ligeledes få en overhaling i nærmeste fremtid. Så brug linket nederst på siden og spring direkte over til forum. Få dig meldt til som bruger og lad os få nogle diskussioner i gang.

 

Husk at bibeholde den sobre tone. Lunten er kort hos ADMIN.....

 

 

 

 

Søndag 13/11-05

Massive opdateringer

 

www.d-2.dk er tilbage med nyt udseende! Det bli'r en vanesag for dem der har fulgt os siden vi startede op for over 4 år siden. Navigationen på siden er lidt anderledes end vanligt, men ikke uoverskuelig. Layout'et er i en helt andet boldgade end den der var førhen.

 

Et par informationer: Siden ses bedst i 1280 x 1024, skrifttypen er Baskerville Old Face og fontstørrelsen er 12.

 

Forum er desværre ikke kommet i gang endnu, men væbn dig med tålmodighed. Det skal nok komme!!