Hellfire Quest

 

Patch v1.11 har beriget os med en "Uber Quest". Mange har skrevet ind til os omkring denne Quest og hvordan man gør dit og dat. Vi har surfet lidt rundt i alverdens Forums og taget noget af det bedste fra diverse tråde omkring denne Quest.

 

Spoiler Alarm

Læs videre på eget ansvar.

Løsningen findes i nedenstående guide!!

 

 

 

F a k t a

 

Questen foregår KUN på Hell Niveau

 

Hvert medlem af dit party som er nedenfor porten får "STANDARD OF HEROES".

 

Når du ID'er din "HELLFIRE TORCH" er Class, Skill, Attributes & Resist variabel.

 

Du kan kun bære 1 "HELLFIRE TORCH" ad gangen.

 

Du kan IKKE lave Townportals i Tristram

 

 

 

Screenshot af "STANDARD OF HEROES".

 

Screenshot af "HELLFIRE TORCH".


 

Trin 1:

Du skal have fat i følgende nøgler:

 

Key of Terror

Countress (i Act 1, Black Marsh - Forgotten Tower)


Key of Hate

Summoner (i Act 2, Arcane Sanctuary)


Key of Destruction

Nihlathak (i Act 5, Halls of Vaught)
 

Rygtet går at der er ca. 1/34 chance for at få disse nøgler, så bliv bare ved indtil du har dem. Et andet rygte er, at 1/12 chance er mere korrekt. Døm selv!!

 

Trin 2:

Når du har fået fingrene i alle 3 nøgler smutter du til Act 5 og smelter dem sammen i Cuben. Derefter åbnes en tilfældig port til een af de 3 nedenfor viste levels. Alle 3 levels skal være gennemført før du kan komme videre i questen.

 

De 3 levels er:

 

The Matron's Den

Dette er den store labyrint hvor jagten på LILITH foregår. Nogenlunde samme stil som The Tower Levels". Find hende og vis hvem der bestemmer!!!


Dit bytte: Diablo's Horn
 


The Forgotten Sands


Et åbent ørkenlandskab, hvor du temmelig hurtigt vil blive overfaldet a UBER  DURIEL CLONE. Som originalen sværger Duriel til Cold og Physical angreb. Så væbn dig med masser af Cold Resist og en ordentlig Defense så har du snart krammet på mel-ormen.

 

Dit bytte: Baal's Eyes
 


Furnace of Pain


Du havner i et landskab der minder meget om River of Flame og der er masser af banditter. Her skal du op imod UBER IZUAL hvor du temmelig sikkert får din røv ristet godt og grundigt.

 

Dit bytte: Mephisto's Brain
 

 

Trin 3:

Når du så har fået samlet alle 3 dele springer du igen til Act5 og smelter dem sammen i Cuben. En rød port med navnet "TRISTRAM" vil komme til syne.

Du starter "blødt" ud med fint besøg fra MEPHISTO, DIABLO og BAAL og de er selvfølgelig alle i UBER-classen.

 

Diablo

Er som den UBER DIABLO der smidder Annihilus og som kan kædes sammen med World Event'en. Yderligere præsentation overflødig!!


 

Baal

I forhold til Diablo er Baal ikke ændret meget i forhold til ham du finder i slutningen af Act5 Hell. Dog skal det nævnes at han har lidt mere liv!!

 

 

Mephisto

Her snakker vi om den sande forvandling. Han spawner som den grimmeste karl D2 endnu har set. Han har Conviction Aura som smadrer din resist fuldstændig. Ikke at forglemme er han selvfølgelig Lightning Enchanted og hans sandt-for-døden voldsomme Physical Attacks. For at sætte prikken over i'et absorberer han Magic.

Om det er som "Tak for sidst" for alle de gange der er blevet lavet runs på ham vides ikke!!!


 

Det der virkelig losser dig i løgene er, at alle 3 spawner minions som popper op fra jorden. Det betyder, at for at få "fred" til at smadre de 3 store drenge, skal du nok have fat i et item som Nature's Peace (Slain monsters rest in peace).

 

Derudover er det meget vigtigt at du bærer et item med Prevent monster heal.

 

Når du så har smadret alle 3 drenge smides der HELLFIRE sammen med en stak STANDARD OF HEROES. Det er for at gøre det sværere for folk at samle charmen op og dermed få charmen fremfor deres Party.