Ladder Characters

 

Ladder Characters

En "Ladder" character er en type for character hvor du har mulighed for at spille på en Rangliste mod andre Ladder-chars. Alle characters der er ooprettet FØR Patch 1.10 er pr. definition NORMAL CHARACTER. Du har ikke mulighed for at ændre typen fra NORMAL til LADDER. DU kan heller ikke (som NORMAL char) deltage i spil oprettet af LADDER chars og omvendt.

 

Med andre ord; LADDER characters spiller i een D2-verden, mens NORMAL characters spiller i en anden. Vil du absolut spille med som LADDER kan du kun dette ved at oprette en ny LADDER char! DU kan kun oprette LADDER chars på CLosed Battle.net (Europe, US-East, US-West og Asia). Dvs. du kan ikke oprette LADDER chars på SinglePlayer.
 

Som i Classic D2 er der både Softcore og Hardcore og disse 2 character typer kan naturligvis heller ikke joine spil med hinanden.
 

 

FAQ's

 

Hvad er fordelen ved at oprette en LADDER character?

Du spiller i en verden for sig selv hvor kun LADDER chars deltager. Når sæsonen starter, starter alle characters fra level 1 med en tom stash osv. Dvs. alle starter forfra igen. Der er desuden bl.a. RuneWords og Uniques som kun kan laves og findes på LADDER.

 

Hvad sker der hvis jeg ikke ønsker at spille/konkurrere med andre LADDER chars?

Du skal ikke nødvendigvis deltage i LADDEREN. Du kan bare spille som normalt, nyde godt af de specielle LADDER ONLY items og så ellers ikke bekymre dig om hvordan ranglisten nu ser ud.
 

Kan jeg konvertere en NORMAL char til en LADDER char?

Nej!
 

Hvor lang tid varer en LADDER sæson?

Det ved ingen ud over Blizzard!!! Du behøver ikke at skrive til dem om hvornår det vil ske. Det vil blive offentliggjort på Blizzards hjemmeside ca. 5 dage før nulstilling af ranglisten!
 

Hvad sker der når sæsonen slutter?

Alle LADDER chars bliver omformet til NORMAL softcore og hardcore characters. Din char forbliver som den er med skills, items og alt. Hvis du ønsker at deltage i den efterfølgende sæson opretter du bare en ny char.

Hvad sker der med LADDER ONLY uniques når sæsonen slutter?

Disse uniques er fra det øjeblik sæsonen slutter tilgængeligt for NORMAL characters, da alle items osv. bliver konverteret med.