Crusades

 

I nedenstående anmeldelse af Crusades (CRU) har vi prøvet at samle nogle af de indtryk vi fik, og som vi syntes vi ville dele med dig...

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for jer!

 

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

 

Crusades

Installering

Her er der ikke de store problemer med installationen. Læs den medfølgende readme.txt eller følg nedenstående vejledning:

 

1. Lav en backup af følgende filer, der ligger i din diablo2-mappe:

    - patch_d2.mpq

    - D2client.dll

    - D2common.dll

    - D2game.dll

 

2. Udpak "crusades_1.03b" til din Diablo2-mappe.

 

3. Start mod'en på samme måde som du plejer at starte Diablo2.

 

Afinstallering: Kopiér din backupfil "patch_d2.mpq, d2client.dll, d2common.dll og d2game.dll" tilbage i D2-mappen.

Crusades

Gameplay

Vec første øjekast indeholder Crusades en hel del fede ting og god nytænkning. Istedet for Normal, Exceptional og Elite items hedder de nu

 

Brass (normal)

 

Iron (exceptional)

 

Steel (elite)

 

Du starter også med en hel del minus i Resistance, og det var faktisk ved i resten at spillet. Her ser du en barbarians resistance i Hell, og det er vel at mærke med Level 17 i Natural Resistance:

 

 

Der er en del Cube Recipes, faktisk 150 nye. Men hvis du læser Readme.txt vil du se, at de ikke sådan lige er til at komme i nærheden af. Faktisk skal du bruge en del Perfect Skulls til de forskellige recepter, og da dropraten på Gems ikke er sat i vejret kan du nok regne ud, at det har lange udsigter.

 

 

Ovenstående billede er et ny-tilført item til at Crafte med.

 

 

Crusades

Items: unique/sets - drop rate

Godt nok skriver de at dropraten for sets og uniques er blevet bedre. Men det er vist en lodret løgn. Vi spillede 2 mand i over 8 timer og fandt 1 unique item (Lenymo - Unique Sash) og 1 set item (Iratha's Collar - Amulet). Til gengæld gamblede vi os frem til 3 uniques her i blandt sværdet som du ser herunder:

 

 

Spillet for mig som Barbarian skiftede fuldstændig karakter, da jeg fik dette sværd. Men dropraten må være sat op fra INGENTING til EN LILLE SMULE.

Crusades

Gambling

Du kan gamble mange, som du ser, flotte items. De fleste genoplivet fra 1'eren. Som nævnt tidligere gamblede vi os til 3 uniques, så den sandsynlighed må være sat temmelig kraftig i vejret.

 

 

Crusades

Experience - sværhedsgrad

Du har mulighed for at blive Level 300 på en tilsyneladende velafbalanceret måde (ser det ud til!). Det går da også fint i Normal og Nightmare, men når du starter på Hell knækker filmen. Monstrene bliver über-monstre. De er stort set umulige at slå ihjel. Som eksempel kan nævnes at jeg i Hell, act1, quest1 skulle slå monstrene temmelig mange gange med denne økse:

 

 

før at jeg overhovedet bare rykkede dem en lille smule i deres HP-bar. Så spillet mister ALT intensitet så snart du når til Hell. Lad os håbe at de laver om på det i den nært forestående 1.04.

 

Crusades

Runes

Alle runerne har fået nyt udseende, nyt navn og nye stats. De er blevet langt

 kraftigere end tidligere. Ligeledes er der kommet 30 nye runewords, af hvilke vi dog ikke har fremstillet nogle.

 

 

 

Crusades

Monsters

Enkelte monstre er blevet tilført fra 1'eren, men langt hovedparten er de gammelkendte monstre-drenge fra D2 Classic.

 

Crusades

Gems

Gems har fået tilført hver deres character som de er "ansvarlig" for. Diamanten er blevet en blevet en Paladin Class Specific og Emeralden er blevet Amazon Class Specific. Derudover er det en god ide at holde fast på alle de Skulls du kommer i nærheden. Ihvertfald hvis du vil have chancen for at lave en af de store Cube Recipes engang...

 

Crusades

Skilltree

Her der sket en del. Så godt som alle skills er blevet ændret på den ene eller den anden måde. Bl.a. er Barbar'ens WW blevet en del kraftigere som du ser herunder.

 

 

Barbarian'en er således blevet løftet en del ift. D2 Classic. Derimod er Amazon'ens før så kraftige skills blevet banket ubønhørligt i jorden og hun er blevet efterladt som svag kvindelig kriger. Dog skal det nævnes, at du har mulighed for at booste dine skills op til level 30, men dog ikke uden at der kan opstå problemer.

 

Tjek selv de ændringer der er blevet lavet på din favoritcharacter.

 

Crusades

Kendte Bugs

Som tidligere nævnt kan Level 30 skill-cap'en volde problemer i form af at du får beskeden Bad Generic File når du forsøger at gå ind i et spil. Lad os håbe de får det fjernet til v1.04.

Crusades

Konklusion

Crusades er en mod der rummer mange muligheder, men den mangler dog lidt afpudsning i kanterne. Bl.a. den populære Cow Level kræver en del faktisk. Alle cows er mellem level 150-270, og derfor langt for kraftige for nogle characters. Men for dem der har lyst til at tage kampen op: GOD FORNØJELSE!!