Kingdom of Tenai

 

I nedenstående anmeldelse af Kingdom of Tenai (KOT) har vi prøvet at samle nogle af de indtryk vi fik, og som vi syntes vi ville dele med dig...

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for dig!

 

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes/Runewords

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

 

Kingdom of Tenai

Installering

Læs den medfølgende readme.txt eller følg nedenstående vejledning:

 

1. Lav en backup af følgende filer, der ligger i din diablo2-mappe:

    - D2client.dll

    - D2Common.dll

    - D2CustomTbl.dll

    - D2Extra.dll

    - D2Game.dll

    - D2Gdi.dll

    - D2Lang.dll

    - D2Win.dll

Har du tidligere lavet en backup, behøver du ikke tænke på noget. Filerne bliver nemlig pakket ud i mappe for sig under D2-biblioteket. Backup'en er mere en sikkerhedsforanstaltning.

 

2. Udpak "kingdom_of_tenai" til din Diablo2-mappe.

3. Start mod'en på "Run Kingdom of Tenai"-ikonet.

 

Afinstallering: Fjern filerne fra D2 Mappen. Eller simpelthen, brug det ikon du altid har brugt til at starte D2.

 

Kingdom of Tenai

Gameplay

Denne mod rummer virkelig muligheder. Lidt afballancering hist og her og det er en rigtig fed een af slagsen!! Der er nogle helt nye tiltag, bl.a. et nyt skilltree.

 

 

Jeg tror ikke du har set noget lignende i andre mods. I stedet for almindelige skills er det Diablo2's "baby-skills" du forbedrer. Eksempelvis som herover kan du gå op i Vitality. Af andre muligheder er Pierce, Cold Absorb, Fire Resistance osv. Max level for disse 51 nye tiltag er 10 levels per skill.

 

Herunder ser du en Gemstone som også er en nyhed. Du starter med 3 valgmuligheder indenfor eksempelvis Amazon. Spear, Javelin eller Bow. Og alt efter hvilken du vælger vil der være en "feature" du skal kombinere med denne stone.

 

 

Du kan erhverve dig forskellige crafting items. Bl.a. denne Anvil of Power, som er en af de mere hyppige sammen med Forge Hammer. Dem finder du lige fra spids af og i starten er de nok mest brugbare hos købmanden idet de giver max GP.

 

 

 

Stash'en og Cube'n er som de plejer at være i de fleste mods, nemlig rummelige.

 

Hirelings har fået en helt ny betydning. Istedet for de hirelings du kender (men som du stadig kan leje) vil du nu sikkert gøre brug af de mere fede af slagsen. Ved hver actboss modtager du en scroll, som du skal kombinere bogen du ser herunder, og deraf kan du så lave forskellige golems.

 

 

 

Kingdom of Tenai

Items: unique/sets - drop rate

Grafisk set er der enkelte tiltag som bestemt gør det spændende at se på. Ellers er der ikke det store at se på. Dropraten er nok den værste hidtil set hvad angår sets og uniques. 1 unique (Hawkmail) og 2 Set items er det blevet til gennem hele normal.

 

 

Og som du kan se håber jeg det samlede sæt giver en ordentlig røvfuld af alle mulige fede ting, for de enkelte items er virkelig suxx.

 

Du kan dog lave dine sets og uniques selv, bare GP'erne er til det. Rimelig simpelt faktisk.

 

Kingdom of Tenai

Gambling

Skilltablets er små brikker du smelter sammen i cuben med din Gemstone for at stige i skill level. Ellers er der ikke meget at gamble efter.

 

 

Kingdom of Tenai

Experience - sværhedsgrad

Hvor langt du kan komme op i level skal jeg ikke kunne sige. Jeg har ikke kunne se det nogle steder. Men efter Normal er jeg blevet level 80. Så kan du selv regne dig frem til et eller andet. Men springet fra Normal til Nightmare er efter min mening for voldsomt. Det kan måske skyldes at jeg ikke havde "den rigtige bue". Skystrike burde ellers virke et langt stykke op i NM.

 

Kingdom of Tenai

Rune/runewords

Alle gamle runenavne er intakte. MEEEN...de er blevet vredet godt rundt i maskinen. Ellers er der blevet tilført 4 nye RuneWords, som jeg ikke rigtig ved hvad giver. Kreatøren af Mod'en vil sku ikke ud med det. Ellers er runerne ikke de primære, men derimod de Gems du kan finde. Mere om det senere.

 

 

 

Kingdom of Tenai

Monsters

Monsterne er ikke de samme gamle som det altid har været. Der er kommet en del nye og specielt omkring Actbosserne.......

 

 

 

Enkelte har også fået nye egenskaber. Se blot dette mega-inferno af Frozen Orb's som Mephisto afleverer:

 

 

Kingdom of Tenai

Gems/GemWords

Gems har fået den dejlige egenskab af, at du kan lave GemWords med dem. Hver grad af gem har sin egen egenskab, hvilket gør det utrolig spændende at lave disse Words. Her er et par eksempler:

 

 

 

 

Og du behøver ikke rende forvirret rundt og lede efter Gems. Dem køber du bare hos byfolkene.

 

Kingdom of Tenai

Skilltree

Som tidligere nævnt en helt ny verden. Den tidligere omtalte Sacred Gemstone er omdrejningspunktet for dine skills.

 

 

 

Du køber nemlig Skill Tablets ved byfolkene og smelter dem sammen med din Gemstone. Og du bestemmer suverænt hvilke skills du vælger, selvfølgelig under den forudsætning at du kun kan få Amazonskills til din Amazon osv....

 

 

 

Hvis du ser godt efter kan du , i ovenstående Gemstone se skriften "+1 to summon white wyrm (Amazon Only)". Det er et nyt skill som Amazonen har fået tilført. Den og et par stykker mere (Multi Ice Arrow). Så nu er det ikke din level der afgør hvilke skills du kan få. Det er afhængigt af i hvilken Act du er og selvfølgelig hvor meget GP du har.

 

 

Kingdom of Tenai

Kendte Bugs

Jeg er ikke stødt på nogen, men de er der jo nok :))

 

Kingdom of Tenai

Konklusion

Kingdom of Tenai er klart en MOD for de tålmodige gamere, der gerne vil have lidt mere dybde i spillet. Læn dig tilbage, skyd nogle monstre, tjen nogle penge og køb de fedeste skills. Dropraten hvad angår Sets og Uniques er som tidligere nævnt uhyre ringe. Men når man nu har muligheden for at lave dem selv gør det vel ikke så meget.

 

Som nævnt er springet fra Normal til Nightmare en smule overdrevet. Men hvis du har tiden, har evnen og alt det der, så kommer du da osse videre her og finder de fede items.....

 

Men alt i alt en fed mod, der sagtens kan spilles i mange timer....

 

 

http://www.planetdiablo.com/kot/