Nezeramontias

 

I nedenstående anmeldelse af Nezeramontias (NEZ) har vi prøvet at samle nogle af de indtryk vi fik, og som vi syntes vi ville dele med dig...

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for dig!

 

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes/Runewords

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

 

Nezeramontias 

Installering

Læs den medfølgende readme.txt eller følg nedenstående vejledning:

 

1. Lav en backup af patch_D2.mpq, der ligger i din diablo2-mappe:

   

Har du tidligere lavet en backup, behøver du ikke tænke på noget. Filerne bliver nemlig pakket ud i mappe for sig under D2-biblioteket. Backup'en er mere en sikkerhedsforanstaltning.

 

2. Udpak "NEZ107a" til din Diablo2-mappe.

 

3. Dobbeltklik på "winnezinstall", og der vil blive lavet en patch_d2.mpq. Kopier så denne fil over i D2-biblioteket.

 

4. Start mod'en som du normalt ville starte Diablo2.

 

Afinstallering: Kopier din backup af patch_d2.mpq oveni D2-biblioteket.

 

Nezeramontias

Gameplay

Mod'en er temmelig svær at komme igang med, men når du først får hul på bylden

så går det bare derudaf.

 

Der er kommet nogle sjove nye tiltag i Mod'en. Adgangen til Kostalden er blevet en del nemmere.

 

 

Andariel's Depth har også fået nyt udseende.

 

 

Nu har du ligeledes muligheden for at følge med i hvor mange badguys du slagter. Hvad angår souls er det en helt anden historie. Souls er en, i ordets bedste betydning, monstrets sjæl. Det giver dig mulighed for at få nogle af de skills og atributter netop det monster kan tilbyde. Eksempelvis kan du få muligheden for at fyre Diablo's Firestorm af. Sjovt, ik'?

 

 

Hvis du derimod ikke gider at bruge den soul du har fundet smider du den bare i Cuben og smelter den sammen med din Soul Hunter Medallion. Så vil de atributter du ser herunder stige i takt med at der kommer et vist antal souls i medallionen.

 

 

Dolls er også et nyt tiltag. Næsten alle Super Unique monsters kan smide en Doll, men det er langt fra sikkert at du lige får den første gang du smadrer monsteret.

 

Af dem kan du så smede ringe eller amulet.

 

Stash'en og Cube'n er som de plejer at være i de fleste mods, nemlig rummelige.

 

Og så kan du vist godt regne med, at ham der har lavet denne mod sikkert har haft det sjovt da han fandt på navne til monstrene. Se bare her!!:

 

 

Ellers syntes jeg ikke jeg vil sige så meget mere om nogle af de andre utrolige ting under Gameplay der er blevet lavet om og tilført. Find selv ud af noget også!!

 

Nezeramontias

Items: unique/sets - drop rate

Grafikken er da blevet mere seværdig, også på item siden. Nu kan du købe/finde forskellige former for pistoler og geværer. Den går ind og tager samme plads som crossbows.

 

 

Ellers kan du stige i exp uden egentlig at lave noget. Det kan du gøre ved hjælp af disse små risposer.

 

 

Uniques finder du mange flere af end du plejer. Du kan enddog finde/lave Unique Charms. Dropraten er virkelig okay. Det samme gælder Set Items.

 

 

 

 

 

 

Du kan lave dine sets og uniques selv, bare du selv finder nøglen til det!!

 

Nezeramontias

Gambling

Mange muligheder indenfor Gambling. Unique/Sets er en del nemmere at få presset ud af købmanden. Og så kan du selvfølgelig købe håndvåben også!!

 

 

Nezeramontias

Experience - sværhedsgrad

Som nævnt kan det være rimelig svært at komme igang, selvom Experiencepoint'ene faktisk vælter af. Du har mulighed for at runde omkring Level 750 (tak til Jesper Bild), men derfor kommer du ikke nemmere til dine skills end du plejer. Mere om det senere.

 

Nezeramontias

Rune/runewords

Alle gamle runer og runenavne er intakte. Dropraten er bare blevet en del bedre. Indenfor 10 minutter fandt jeg 2 IST runer og hvor tit er det liiiige man gør det over Battle.Net!!

 

Nezeramontias

Monsters

Monsterne er ikke det samme som før.. Langt fra!! Der er tilført omkring 70 nye monstre af forskellige udseender. Her er et lille udpluk af dem:

 

 

 

 

 

Det er ikke de mest "spændende" monstre, men for at undgå at afsløre alt for meget har jeg ikke vist nogle af de mere spændende!!

 

Nezeramontias

Gems/Stones

Gems har fået tilført et ekstra level, nemlig DIVINE!

 

 

Ikke de mest imponerende stat, og man må nok sige, at de halter lidt i forhold til deres level req. Så er Stones nok mere imponerende. Her ses det højeste level stone du kan få. Ellers kan de fåes helt nede fra Chipped, ligesom Gems. Læg lige mærke til prisen: 21 millioner!! Find dem istedet for at købe dem!!

 

 

 

 

Nezeramontias

Skilltree

Diablo's Firestorm?? Andariel's Hell Spikes?? Eller hvad med et mega-experience boost?? Du har mulighed for at få alle disse skills. Nogle d

og ved hjælp af items, men hvad gør det!! Bare det at det er muligt.

 

 

 

 

 

 

Leoric's Possesion, som du ser her, er et skill du får fra en Unique Charm. Hvilken må du selv finde ud af!!

 

 

Som alle ved, er Teleport af usandsynlig stor betydning for Sorc'en. Det har kreatøren af mod'en også bidt sig fast i. Så fast, at alle nu skal have muligheden for det. Og du får brug for det!!

 

Nezeramontias

Kendte Bugs

Jeg er ikke stødt på nogen, men de er der jo nok :))

 

Nezeramontias

Konklusion

Nezeramontias er klart den bedste MOD jeg nogensinde har prøvet. Lidt svær ved at komme igang med. Der er så mange nye tiltag at de til tider tager pusten fra een. Jeg vil ikke nævne mere om mod'en i denne mini-anmeldelse. Du skal selv have lov til at udforske den selv!!

 

Der opstår sikkert mange spørgsmål i forbindelse med at du når længere frem i mod'en. Jeg vil råde dig til at bruge det forum der er oprettet til spillerne af NEZERAMONTIAS.

 

Ellers kan denne fantastiske mod ikke prale af en hjemmeside. Eller ja, det kan den, men det er sku snart en hån at kalde det for en hjemmeside.

 

Tjek det selv ud.....!!

 

Hent mod'en her.........

 

http://www.cs.appstate.edu/~cb/personal/mod.html