Sanctuary In Chaos

 

I nedenstående anmeldelse af Sanctuary In Chaos (SIC) har vi prøvet at samle nogle af de indtryk vi fik, og som vi syntes vi ville dele med dig...

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for jer!

 

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes/Runewords

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

 

Sanctuary In Chaos

Installering

Her er der ikke de store problemer med installationen. Læs den medfølgende readme.txt eller følg nedenstående vejledning:

 

1. Lav en backup af patch_d2.mpq, der ligger i din diablo2-mappe:

2. Udpak "sic_lod_2-10" til en mappe hvor du kan finde den igen.

 

 

3. Kopiér filen "patch_d2.mpq" over i din Diablo2 mappe

4. Sig "ja" til at overskrive.

5. Start mod'en på samme måde som du plejer at starte Diablo2.

 

Afinstallering: Kopiér din backupfil "patch_d2.mpq" tilbage i D2-mappen.

Sanctuary In Chaos

Gameplay

Meget er sket i denne mod. Alt hvad der kan ændres er stort set blevet ændret, lige bortset fra bane konstruktionen. Den har de ikke rørt ved. ENDNU!! De har lovet, at der her sker enkelte ændringer.

 

Tjek lige det her. Tag nu på indkøb i CITY OF THE DAMNED. Originalt, efter min mening. Det er blot en af de mange utraditionelle ændringer der er at finde i Mod'en.

 

Endnu engang ser vi en MOD hvori der indgår bøger, men ikke bøger i den gamle Diablo1 forstand. Disse bøger fortæller dig hvordan du kan lave forskellige ting i Cube'n. Der er dog kun een bog at finde, hvilket egentlig er så originalt at de godt kunne have arbejdet videre med den ide.

 

I stedet har de kompenseret ved at lade monstrene smide små noter og beskeder rundt om i spillet, som enten virker som Lykkekage-sedler eller hints til Cube Recipes....Herunder ser du een af de sedler, som egentlig kun er til morskab og know-how i spillet.

 

 

Grafisk set er der også sket en del. Specielt på området omkring charms/jewels/gems. Herunder ser du een af de nye items i spillet, nemlig en Totem Charm, som fungerer på samme måde som charms. Eneste forskel er dog, at de kan fåes en hel del kraftigere end i D2 Classic...

 

 

Potions finder du i hobetal i mod'en. Super Healing Potion og Super Mana Potion hedder nu Medicine Box og Wine of the Gods.

Sanctuary In Chaos

Items: unique/sets - drop rate

Dropraten er MEGET høj. Du vil sandsynligvis støde på alle de items du hidtil kun har drømt om at få fingrene i. Se blot hvad Blood Raven smed i Hell (smed hun iøvrigt også i Nightmare...)

 

 

Dertil smider alle actbosserne unique items og de fleste "almindelige" bosser smider unique items, så chancen for fede items er stor !! Herunder er der et eksempel på, hvad du kan finde af nye sjove ting i den Unique verden.

 

 

 

 

 

 

Sanctuary In Chaos

Gambling

Meget er der ikke sket på dette område. Du gambler dog med større chancer for sets og uniques end tidligere. Dog stadig ikke nok til at jeg fik hverken sets eller uniques.....

 

Sanctuary In Chaos

Experience - sværhedsgrad

Du kan blive level 99 som altid....

 

Sanctuary In Chaos

Rune/runewords

Dropraten på Runes er sat en del i vejret, dog stadig afbalanceret fint så de ikke bare vælter hovedløst af...

 

RuneWords derimod er en verden for sig. NPC'erne giver dig små hints, og ikke mindst Anya kommer med en smøre på ca. 10 min. omkring RuneWords. Giv dig tid til at se hvad hun fortæller. (eller hent spoileren på i readme.txt)

 

Du skal selv gætte dig frem til ca. 160 RuneWords, hvilket jeg personligt syntes er noget mega-fuck. Jeg vil have det hele serveret. Sådan er jeg bare!! :))

 

Så har du mod på at gå igang med at gætte, så værsgo!!

 

Sanctuary In Chaos

Monsters

Mange monsters, specielt i act1. Men har du bare et rimeligt våben, klarer du dig nok. Og forskellige varianter af monstre fra bl.a. Diablo1 finder du lystigt rundt omkring. Og som du ser her kan du også møde actbosserne rundt omkring. Dog er de sat en del ned i styrke og HP.

 

Sanctuary In Chaos

Gems/Stones

Er de samme som før. Dog er der tilført en del nye elementer i Gems-verdenen. Du kan nu få upgradable talismans, blood spheres, Carbuncles, Glyphs og meget andet. Og de fåes naturligvis også som Non-upgradable.....!!

 

 

NJår du første gang finder en sådan, vil du se de forskellige stats flimre frem og tilbage. Grunden hertil er, at stats'ene er variable, dvs. du ved ikke hvad du får før de er sat i dit item :)) Eksempelvis giver denne Talisman en variabel mellem +1 og +2 to Paladin skill levels,.... Et smart lille påfund, som har vundet på originalitet i min bog....

 

Sanctuary In Chaos

Skilltree

Intet nyt under solen her. De sammen skills, dog er navnene på skills ændret en del. Grafisk set er der dog sket lidt. Tjek disse 2 shots......

 

 

Multiple Shots

Sanctuary In Chaos

Kendte Bugs

Op til flere. Den mest markante dog er, at du ikke får noget item af Anya efter at du har reddet hende i The Frozen River. Lidt for ringe, syntes jeg.....Men på den anden side, så falder der RIGELIGT med items af andre steder i spillet.

 

Sanctuary In Chaos

Konklusion

Som tidligere sagt er der mange store og flotte ændringer og tilføjelser i denne MOD. Drengene bag har virkelig gjort sig umage. Som du vil se når du har pakket filerne ud, er der en 62-sider lang readme fil inkluderet. Og de 62 sider er udenlukkende om de ændringer der er lavet, så lur mig, om ikke der et par ændringer der falder i din smag..!!

 

Arbejdet med talismans og charms er virkelig noget for feinsmeckere...De tilbyder en helt ny dimension i spillet. Der er nu uanede muligheder for at fremstille sine egne helt specielle items, og dermed udvidder grænsen for hvad der er muligt indenfor MOD-kreation.....

 

Så herfra skal lyde den dybeste respekt!!