The Fury Within

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for jer!

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes/Runewords

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

The Fury Within

Installering

Det er utrolig let at installere The Fury Within (TFW).Du behøver ikke engang lave en Backup af patch_d2.mpq. Mod'en installeres som værende en seperat ikon på dit skrivebord, og skal blot startes derfra.

 

Download ellers Mod'en via vores download-sekton og unzip. Derefter kommer følgende filer til syne:

 

 

Kør "Setup".

 

Følg instruktionerne.

 

Mod'en er klar til brug ved hjælp af dette ikon:

 

 

The Fury Within

Gameplay

En del ændringer har set dagens lys i denne mod. Fede ændringer faktisk. Flere af de overflødige levels er blevet skåret væk fra deres oprindelige sted, men ikke blevet skrottet. De er blevet sat sammen til een lang rejse gennem de ligegyldiges dal af levels, hvor der venter en del nye, spændende monsters. Afslutningsvis møder du en gammel bekendt.........men nok om det.

 

Cuben er samme størrelse som altid, men pladsen i den er selvfølgelig blevet forøget, hvilket du også får rigelig brug for, p.g.a. de mange nye og spændende tiltag i denne mod.

 

Kunne du f.eks. tænke dig at lave en Amazon med speciale i MIGHT og GOLEMS?? Eller hvad med en Holy Freeze Barbarian?? Du har nu muligheden ved hjælp af de bøger og scrolls der dropper. Prøv det selv...

 

 

Jewels skal samles op og tjekkes. Se bare hvad vi fandt i Hell, act 1:

 

 

The Fury Within

Items: unique/sets - drop rate

Grafisk set er der sket en større omvæltning i TFW. Gå selv på opdagelse i dette vidunderlige univers af fede grafisk forbedrede items. Dropraten på sets og uniques er sat en del i vejret. Du har nu faktisk mulighed for at få samlet et helt sæt på relativt kort tid. Se bare dette nye sæt, bestående udenlukkende af smykker:

 

 

Unique items har fået en helt ny dimension. Nu kan du faktisk "smede" dine low quality items om til et unique item. Som eksempel stod vi med LOW QUALITY BALLISTA og 4 "omsmeltninger" senere stod vi med BURIZA DO KYANON, 179%. Find selv ud af mere....

 

Uniques falder også lystigt af ved actbosserne. Dog skal du nok forvente en overraskelse af de større, når du ankommer til Baal's soveværelse.....Men se hvad der faldt af ved et Baal-run på Nightmare:

 

 

The Fury Within

Gambling

Man kan gamble på livet løs i TFW. Priserne er temmelig hampre dog. Men du får nu en del flere items at vælge imellem. Også nogle af de nye fede tiltag såsom bøgerne:

 

 

The Fury Within

Experience - sværhedsgrad

Mod'en er utrolig svær at komme igang med, da du starter UDEN ITEMS OVERHOVEDET!! Ikke engang et våben. Det skal du selv finde ved at åbne kister eller slå monstre ihjel, som er 6x stærkere end normalt.

 

Men den vinder en hel del senere hen i spillet.

The Fury Within

Rune/runewords

De samme RuneWords i TFW. Men i kraft af de ny-tilførte Fury Gems, kan du foreløbig lave 5 nye RuneWords. Flere er planlagt til senere.

The Fury Within

Monsters

Monsterne har fået en kraftig overhaling. Der e nye monstre, praktisk talt overalt.

 

 

En ordentlig portion af de klassiske monstre fra Diablo1 finder du rundt omkring, og det inkluderer jo selvfølgelig King Leoric, Diablo og alle de andre :))

 

 

The Fury Within

Gems

Du vil se en ny slags Gem, nemlig Fury Gems, som du kan smelte sammen og gøre større og mere kraftfuld. Ellers er det de samme Gems som normalt, lige bortset fra, at hver en kelt perfect gem giver +1 all skills til en bestemt characterclass. Tjek det ud....

 

The Fury Within

Skilltree

Du har nu mulighed for at vælge op til level 30 i hvert enkelt skill. Det gør en del forskel. Forestil dig bare en Amazon med Multiple Shots i level 30. Hun skyder jo nærmest bagud...

 

The Fury Within

Kendte Bugs

Forfatterne har faktisk formået at fjerne de fleste bugs, men een er der dog faldet i redaktionens dårlige smag:

 

 

En Unique Small Charm, som ikke gi'r noget som helst. De mod-ansvarlige er opmærksom på fejlen, og de arbejder på den.

 

The Fury Within

Konklusion

Så absolut den fedest af af alle mods. Den er utrolig nem at installere, og du behøver ikke rode rundt med filerne. Du behøver ikke afinstallere for at spille på Battle.Net. Helt igennem godt tænkt.

 

De nye tiltag i form af bøgerne gør mod'en til utrolig spændende, og gør det faktisk umuligt at fremstille den samme char hver gang.....

 

Der er faktisk ikke noget dårligt at sige om The Fury Within. Den rocker på alle områder, og man får ligefrem lyst til at lave en af alle characters, bare for at se hvilket item og hvilke skills du får næste gang.....

 

Er absolut mange timer værd.

 

Hjemmesiden er også utrolig nem og overskuelig. Husk at tjekke FEATURES listen før du går igang.....