Valhalla

 

I nedenstående anmeldelse af Valhalla (VAL) har vi prøvet at samle nogle af de indtryk vi fik, og som vi syntes vi ville dele med dig...

 

Der er mange flere muligheder i Mod'en end vi har beskrevet, men det giver - efter vores mening - et godt grundlag for at tage stilling til, om det er noget for dig!

 

 

Oversigt:

Installering

Gameplay

Items

Gambling

EXP

Runes/Runewords

Monsters

Gems

Skilltree

Bugs

Konklusion

 

 

 

 

 

Valhalla      

Installering

Her er der ikke de store problemer med installationen. Læs den medfølgende readme.txt eller følg nedenstående vejledning:

 

1. Lav en backup af følgende filer, der ligger i din diablo2-mappe:

    - D2client.dll

    - D2CustomTbl.dll

    - D2Game.dll

    - D2Lang.dll

    - D2Win.dll

    - Patch_D2.mpq

    - Readme

2. Udpak "v110-valhallav40" til din Diablo2-mappe.

3. Start mod'en på samme måde som du plejer at starte Diablo2.

 

Afinstallering: Kopiér dine backup-filer tilbage i D2-mappen.

Valhalla      

Gameplay

En mod der giver dig mulighed for at nå level 300!! IGEN??, tænker du, og muligvis med rette. Mod'en er en smule langsommelig at komme i gang med. Men runder du først et vist level, så spæner det bare derud ad. Og jeg mener SPÆNER!!!!

 

Du får så mange attributes points og skills points at du næsten ikke kan finde ud af hvad du skal bruge dem til.

 

Du har, som en fed ting, muligheden for at lave sockets i Charms. Hvad siger du f.eks. til Annihilus med 1 socket?

 

Derudover kan du nu osse finde diverse STONES, som hver især har helt unikke egenskaber.

 

 

Stash'en og Cube'n er som de plejer at være i de fleste mods, nemlig rummelige. Og dermed giver det masser af plads til de nye fede ting og sager:

 

Hirelings har fået en ordentlig overhaling. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at du får svært ved at klare dig gennem 1. act uden een. Deres damage er helt fantastisk og dermed en uvurderlig hjælp.

 

Banerne har også fået en tur. For ikke at spolere oplevelsen bringer jeg kun 1 shot af noget nyt. Resten må du selv opdage.

 

 

Valhalla      

Items: unique/sets - drop rate

Enkelte items er nye, rent grafisk. Men ellers ser alt ud som det plejer.....men under overfladen lurer nogle rigtig fede og rigtig onde Uniques. Tjek blot disse:

 

 

 

 

 

Finder du eksempelvis nogle Unique Gloves flere gange i spillet, er det ikke nødvendigvis de samme. Enkelte items har både 3 og 4 forskellige uniques, hvilket er et ret fedt koncept. Og du finder mange uniques...RIGTIG MANGE!! Og finder du ikke nok kan du bare lave dem selv!! Det kræver en del GP men de kommer i overflod længere fremme i spillet.

 

Set items er derimod knap så spændende. Jeg har endnu ikke fundet nogen nye sets. Så åbenbart ikke nogen ændring her!!

 

Dropraten er som tidligere nævnt temmelig god. Den er faktisk eminent. Få dig en høj MF og spillet bliver et langt MF-run.....

 

 

Valhalla      

Gambling

Du kan bla. gamble Jewels og Class Specific Amuletter og til en noget lavere pris end normalt....

 

 

Valhalla      

Experience - sværhedsgrad

Som nævnt er det en smule svært at komme i gang, men så snart du runder et vist level går det som smurt. Nogle gange kan man godt føle sig som en tigger. Du får nærmest EXP'ere foræret ved bare at dukke op i nærheden af et monster.....

 

Valhalla      

Rune/runewords

Alle gamle runer er intakte. Og oven i købet får du en hel røvfuld nye med oven i hatten. Dropraten er dog meget minimal og derfor er det ikke just RuneWords man går efter at lave. De items du kan finde er mange gange federe end de RW du kan lave.

 

 

Valhalla      

Monsters

Monsterne er gamle kendinge fra Diablo1 og enkelte fra Hellfire. Andre aner jeg ikke hvor de er fra.....

 

 

 

 

Valhalla      

Gems/Stones

Gems har ikke den effekt som du kender mere. De er blevet vredet en smule i MOD-maskinen er kan nu se således ud:

 

 

Af nye tiltag kan nævnes Stones. De fås i of Speed, of Luck, of Defense, of Damage og mange andre versioner. Og dem kan du smelte sammen med andre gode ting og sager og få følgende fede items. 

 

 

 

Du kan også bygge videre på dem i en Marble Rune Stone som du ser her. På et tidspunkt bliver du sikkert træt af dem og mangler plads. Smelt så blot dine Stones sammen med sådan en fætter her.......

 

 

 

Valhalla      

Skilltree

Der er ikke sket alverden her. Bortset fra at du kan blive level 50 i hver skill. Og så den væsentlige ting, at du hos eksempelvis Amazon'en kan spawne 2 Valkyrier.

 

 

 

Valhalla      

Kendte Bugs

Daniel Hansen har skrevet ind og meddelt at han har fundet en bug:

 

Det går ud på at den viser "bad dead bodies" hvis du opgrader et normal belt op til et exceptional belt. Tro mig det er slemt, min barbar lvl 145 er blevet corrupt, bare en advarsel hvis i kan bruge det til noget :)
Ps: hvis i vil spille på ham igen, skal i finde en editor( ikke jamella ) og fjerne beltet.

 

Kærlig hilsen Daniel Hansen
 

Tak til Daniel :)

 

Valhalla      

Konklusion

Valhalla er på mange områder en temmelig fed MOD. Svær start men derefter et brag af en oplevelse. Men som med alle andre mods har den en tendens til at blive kedelig jo længere du når frem. Som eksempel kan nævnes at tures gennem ABlood Moor og Cold Plains på Hell Niveau kastede 57 levels af sig, og det var sku lige i overkanten.

 

Dropraten kan for nogen virke meget overpowered mens andre vil syntes at det er rigtig fedt. Cube-delen er de sluppet rigtig godt fra, samt deres nye tiltag med Stones er kanon.

 

Alt i alt mener vi, at mod'en er en af de bedre, men at den har tendens til kedsomhed pga. den høje Level300-cap.  

 

http://afterlife.ws/