Om www.d-2.dk

 

Kontakt redaktionen her

 

Vi har her samlet alle informationer omkring denne side.

 

Opløsning

Siden er optimeret til opløsningen 1280 x 1024. Mindre kan ikke gøre det :)

Målsætning

Det primære mål med siden er at informere. Vi ønsker at alle ejere af Diablo2 og Diablo 2 LoD skal kunne finde brugbare informationer omkring spillet. Dvs. En efterhånden fuldstændig beskrivelse af spillet med items, charms, runes, quests, characters, maps,  osv. så alle - både nybegyndere og mere erfarne D2-spillere -  vil kunne finde alle informationer omkring spillet her.

 

Dertil kommer at vi vil bestræbe os på at opdatere siden med sidste nyt fra Diablo2 verdenen så snart der findes nyt.

 

www.d-2.dk & Hacks

Vi er på www.d-2.dk imod brugen af alle former for Hacks.

 

Vi har - ligesom alle andre Diablo2spillere - også forskellige opfattelser af, hvad der er "skadeligt" for spillet. MEN generelt er vi imod alt brug af Hacks, som på en eller anden måde "ødelægger" spillet for andre.

 

Dog mener vi ikke at det er vores opgave at være "moralens vogter" overfor nogen som helst af vores besøgende, så derfor er det op til den enkelte at tage stilling.

 

Vi vil - i henhold til vores målsætning - bringe alle former for informationer omkring Diablo2 og deriblandt også diverse Hacks. Om du vil bruge dem eller ej, er op til dig!

 

Forums

Forumet er ment som en hjælp til jer brugere. Vi ønsker at skabe et område, hvor man kan hjælpe hinanden og udveksle ideer, items mm.

 

Derfor TAL ORDENTLIGT TIL HINANDEN. Vi er klar over, at folk der besøger denne side kommer fra mange forskellige steder i landet og at alderen spænder fra 8-10 år til gammel. Dette vil betyde, at de forskellige indlæg vil have meget forskellig kvalitet - noget mere brugbart end andet.

 

Hvis man ikke kan bruge informationerne til noget..... ja så lad være.

 

Endvidere er det vigtigt, at man bruger de muligheder der er for at "målrette" sit/sine indlæg så meget som muligt. Vær så præcis som muligt i emnelinien. Dette vil gøre det lettere at overskue de forskellige indlæg, målrette dem mere optimalt osv.

 

Vi VIL ikke finde os i, at vores forum skal bruges som chat, altså til at svine hinanden til!!! (og pædofile) Vi forbeholder os al ret til at slette og rette i indlæg!

 

Hvis indlæggene i de forskellige fora ikke har et nogenlunde sobert indhold vil disse blive lukket!

 

HUSK: Alle der skriver indlæg i vores forum efterlader deres IP-adresse.

 

Hvem er vi

Vi er 2 efterhånden rimelige erfarende gamere, som mener at Diablo2 er guds gave til menneskeheden. Der findes efter vores mening simpelthen ikke noget spil der er bedre.

Vi har fundet ud af, at der er andre der også mener at D2 er fed. Derfor er denne side opstået.

 

Personprofiler:

 

Thomas John
Alder: 36

Bopæl: Vojens

Arbejde: Vindmøllevingestøber

Fritidsinteresse: Diablo2, min dreng, min datter og min kone

Accounts: Mange forskellige

Kontakt: HER

Primære opgaver på siden: Lay-out, design, daglige opdateringer

 

Alder: 34

Bopæl: Haderslev

Arbejde: Lærer

Fritidsinteresse: Diablo2

Accounts: Flere...

Kontakt: HER

Primære opgaver på siden: daglige opdateringer.

 

 

 

Billeder på siden

Alle billeder fra spillet tilhører Blizzard.

 

 

Yderlige informationer

Ønsker du nærmere informationer eller har du evt. spørgsmål angående siden er du meget velkommen til at kontakte os på en af ovenstående adresser eller du kan maile webmaster på web@d-2.dk