Quests i Act I

 

The Den of Evil

Den første quest i spillet fåes hos Akara - byens heks. Du skal finde en hule i The Blood More, som er blevet besat af monstre. Disse skal ryddes af vejen.

Reward: Et skill efter eget valg som fåes hos Akara.

 

Sister's Burial Grounds

Spillets anden quest fåes af Kashya. Man skal finde og dræbe The Blood Raven, en ond og stor bueskytte, som omgiver sig med en hær af monstre som hun flittigt genopliver. Hun holder til i The Burial Grounds, som ligger i forlængelse af Cold Plains. 

Reward: En lejemorder (bueskytte) som følger med som backup.  

 

The search for Cain

Her skal du finde vores gamle ven Deckard Cain fra Diablo 1. Quest’en får man hos Akara og den består af flere etaper. 

1. Man skal finde frem til the Dark Wood, der ligger i forlængelse af en hule (The Underground Passage Level 1) i Stony Field. Der skal man finde et træ (The tree of Inifuss), som giver dig en scroll (Scroll of Inifuss)

2. Scroll’en skal tolkes og oversættes af Akara i byen og derefter kan scrollen læses ved at højreklikke på den. Du får derefter besked på at finde The Cairn Stones et sted i Stony Field, som man skal trykke på i den rigtige rækkefølge. Derved åbnes en portal til Tristram.

3. I Tristram finder du så vores gamle ven Deckard Cain fra Diablo 1. Befri ham og han iler via en port væk fra området og op i byen. Men en anden gammel kending dukker op, cursed til ukendelighed. Tja, gæt hvem!!

Reward: Gratis identifikation hos Cain resten af spillet + en ring af Akara.

 

 

The Forgotten Tower

Quest’en til The Forgotten Tower får du ved at læse bogen The Mody Tome i Stony Field.  Tower’et findes i Black Marsch og derefter skal dets kældere gennemsøges. I level 5 finder du The Evil Countess, som skal smadres.

Reward: Penge + et par magiske ting. 

 

Tools of the trade

Charsi mangler en gammel hammer (Horadri Malus), som har magiske evner. Den findes i The Barracks. For at finde The Barracks må du igennem The Tamoe Highland, videre igennemThe Monastery Gate og ind i The Outer Cloister, og derefter kommer du så til The Barracks. The Smith er en sjov "lille bamse" som passer på hammeren. Han plejer også at smide lidt godt.

Reward: Charsi vil bruge hammeren til at lave en  hvilken som helst  IKKE MAGISK ting til et eller andet  magisk. Meget givtigt og brugbart.

 

Sisters to the slaughter

Den sidste quest i Akt 1 fås hos Cain i byen. Man skal smadre Andariel – en big boss - som findes på level 4 i  The Catacoms. Det er en længere vej at finde ned til hende, men ruten er følgende efter man har ordnet The Smith: Ned gennem Jail Level 1+2+3, Inner Cloister, Catacombs Level 1 til 4, hvor hun nok skal dukke op. Hun er en sjov lille fætter.

Reward: Magiske ting + adgang til Akt 2