Quests i Act III

 

The Golden Bird

Et eller andet sted i Spider Forest får du en "Jade Figurine", når du slår et monster ihjel. Tag den med op til Cain og følg derefter byfolkenes råd.

Reward: Potion of Life - der forøger dit Life med 20 permanent.  

 

Blade of the old Religion

Når du finder The Gidbinn i The Flayer Jungle og har tændt bålet, fremkommer der et Unique monster som du skal slå ihjel for at få The Gidbinn. Bring den til Ormus.

Reward: En ring hos Ormus + en lejesvend fås Asheara .

 

Khalim's Will

Igen en quest der indeholder flere etaper. Man skal samle Khalim's Will ved at finde hans øje, hjerne, hjerte og hans flail. Disse ting skal så samles i The Horadric Cube.

1. Find Khalim's eye i Spider Cavern i Spider Forest. 

2. Khalim's Brain findes i The Flayer Dungeon, level 3 i Flayer Jungle.

3. Find Khalim's Heart i The Sewers, level 2 under  Kurast Bazaar. Der er 3 måder at komme i Sewers på - der er en nedgang i Lower Kurast og 2 i Kurast Bazaar.

4. Man får Flail'en i The Travincal ved at slå The High Council ihjel. En af dem gemmer på Flail'en. Slå dem ihjel og smelt alle Khalim's ting sammen i The Horadric Cube. Smadr derefter The Compelling Orb.

Reward: Adgang til Durance Of Hate 

 

 

Lam Esen's Tome 

Findes i The Ruined Tempel i Kurast Bazaar. Man finder bogen Lam Esen's Tome, som skal afleves til Alkor i Byen.

Reward: 5 Stats efter eget valg.

 

The Blackened Tempel

Når man entrer Travincal og snakker med Ormus får man denne Quest. Find The Blackened Tempel og gør det af med The High Council

Reward: Masser af magiske ting.

 

 

The Guardian 

Fåes af Ormus efter at have løst Quest 5. Man skal smadre The Compelling Orb med Khamlim's Will for at få adgang til den sidste del af akt 3, hvor Mephisto venter. I Durance of Hate Level 3 finder Mephisto. 

Reward: Magiske ting og sager. Adgang til akt 4 + Mephistos Soulstone, som skal bruges i Quest 2 i akt 4.