World Event

 

Her drejer det sig om at få fremtvunget Über Diablo, en grum karl der skal besejres.

 

Så snart et spil er blevet udsøgt til at huse WORLD EVENT, bliver himlen sort og der danner sig en lysende aura omkring de characters der er i spillet. Derudover får du også en besked som lyder:

 

 

Som belønning for at nedtvinge ham får du fingrene i en Unique Small Charm, kaldet Annihilus. Den kan kun erhverves i World Event og kan kun bæres i 1 eksemplar pr. character.

 

 

Annihilus

Small Charm

Required Level: 70

+1 To All Skills

+10-20 To All Attributes (varierer)

All Resistances +10-20 (varierer)

+5-10% Experience Gained (varierer)

 

Über Diablo bliver ofte kaldt Diablo Clone, en betegnelse Blizzard anvendte under Beta-testen. I selve spillet hedder han blot DIABLO.

 

Generel Info

 

World Event er en tilfældig begivenhed i D2 LoD der helt og holdent afhænger af hvor mange SOj's (Stone of Jordan) der bliver solgt på en server. Antallet skal ligge mellem 75 og 125. Det præcise antal ser ud til at være tilfældigt)

 

Sværhedsgraden skal i sagens natur ligge på HELL da det er en grum satan du skal op imod.

 

Tælleren, der vises jævnligt, informerer dig om hvor mange Stone of Jordans der er blevet solgt indenfor et givent tidsrum på den server du er på.

 

Du kan altså ikke bruge meldingen til så meget. Du kan ikke udlede hvor mange Soj's der er solgt siden sidste World Event.

 

Ladder, Non-Ladder, Softcore eller Hardcore har ingen indflydelse på hvornår World Eventen indtræder. I Classic Diablo2 (ikke LoD) er der ingen belønning, da der ikke findes Unique Small Charms.

 

Selv når DiabloClone er død og spillere indtræder i gamet vil de få beskeden: DIABLO WALKS THE EARTH. Dette betyder dog ikke at han vil blive genoplivet og kan nedkæmpes endnu engang. Så forhør dig lige i spillet om han er død inden du farer rundt i flere timer for at lede efter ham!

 

Annihilus kan ikke blive placeret i Trade vinduet. Dvs. at hvis du vil trade skal du lade den falde på jorden. Handl kun med personer du har tiltro til?

 

Diablo Clone

Gutten er en del stærkere end den normale Diablo. Udover de normale færdigheder Diablo har besidder Clonen Diablogeddon som ligner Druid'ens Armageddon Skill.  Altså extrem højt Life er påkrævet for at overleve her.

 

Det optimale møde med Clonen er 1 mod 1. Dette er kun i starten for hvor han "fødes". Så har Clonen Lifepoint efter at han møder 1 spiller. Så kan du hidkalde forstærkning og han er en del nemmere end hvis der var 8 i spillet.

 

Sørg for altid at mindst 1 spiller er i Clonens synsfelt, da han ellers bliver resettet af serveren og derved tilpasset efter evt. flere spillere. Dette er et godt argument  for at have tanket godt og grundigt op med potions. Smid dem evt. i store flokke på jorden.

 

PREVENT MONSTER HEAL er ligeledes en god ting at have med. Dermed sætter du Clonens enorme regenerationsrate til 0 og dermed forhindrer ham i at hele sig selv.

 

Som alternativ kan du bruge CRUSHING BLOW. Dette angreb stjæler en vis procentsats af Clonens Lifepoints, som afhænger af antallet af spillere

Dette kan naturligvis undværes hvis der er en Sorc med Static i spillet.

 

 

Über Diablo/ Diablo Clone

Deamon

Level

110 (160 in Classic)

Life

642.700 (321.350 in Classic)

Critical Hit

5%

Damage

130 - 247

Attack Rate

14.043

Damage 2

143 - 299

Attack Rate 2

13.064

Leech

15%

Defence Rate

2.940 (2.450 in Classic)

Chance to Block

50%

Resistance

Physical
Magic
Fire
Cold
Lightning
Poison

50%
50%
95%
95%
95%
95%

 

Attributes

Red Lightning Hose

Physical Damage: 189 - 207 per Second
Lightning Damage: 342 - 432 per Second

Diablogeddon

Durability: 62 Seconds/ 200 Meteore
Physical Damage: 56 - 72
Fire Damage: 210 - 275

Cold Touch

Magic Damage: 87 - 121
Freezes for 8 Seconds

Charge

Damage: 116 - 132

Firestorm

Multiple Hits with Physical Damage:
21 bis 30
Fire Damage: 56 - 71

Fire Nova

Fire Damage: 100 - 130

Fire Wall

Fire Damage: 43 - 44 per Second