Kontakt www.d-2.dk

 

 

Inden du sender en mail til os på www.d-2.dk tjek venligst følgende:

 

Tjek forum

Der findes efterhånden mange forskellige indlæg der og måske har andre haft samme problem som dig. Hvis ikke, er det bare med at spørge løs - der er over 170 brugere tilmeld, som alle har interesse i Diablo2, som kan hjælpe dig!

Forum

 

Du er blevet "hacked" - Træls, men vi kan ikke hjælpe!

Vi på www.d-2.dk har INTET at gøre med Battle.net. Det er 100% Blizzard, der styrer dette og vi har INTET at skulle have sagt i den forbindelse.

 

Fejl og mangler på siden

Hvis DU mener at der er nogle fejlinformationer på siden, så fremsend venligst et bevis på det, så vi kan få det rettet. Vi har rigtig mange informationer på siden og i takt med nye items, Runewords, Quest osv. vil antallet helt sikkert vokse. Dermed også mulighederne for fejl - det er helt sikkert. Vi er meget interesseret i at få siden til at virke så "rigtig" som muligt, men husk lige at have "tjekket dit eget bagland"

Udsagn som: "jeg har hørt"  - "jeg har selv testet med 200 andre, men jeg har ingen data" holder ikke her. Bevis er en henvisning til en anden troværdig hjemmeside omkring Diablo2 eller et screenshot eller lign.

 

VISU-World og www.d-2.dk

Vi har en samarbejdsaftale med VISU-World som indebære at de varetager forum + får et link på vores forside. Vi har INTET at gøre med salg af items at gøre. Kontakt DEM, hvis du har brug for oplysning - vi har INTET at skulle have sagt!

 

Guides sendes til guides@d-2.dk

Læs venligst retningslinierne godt igennem inden du fremsender den. Tjek dem her

 

 

Hvis du efter at have tjekket ovenstående hjælp, ikke finder svar på dine spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@d-2.dk